Başarılı Bir E-Ticaret Sitesi Nasıl Kurulur?

Bir e-ticaret sitesi kurmak mı istiyorsanız şuan tam zamanı.Covid-19'un herkesi evlerine kapatmasından dolayı

ve mağazalardan alışveriş yapma seçeneğini sınırlaması nedeniyle e-ticaret bu yıl ciddi bir artış gösterdi.


Sizleri kendi işinizi kurma konusunda cesaretlendirebilecek, internetten satış yaparak para kazanma konusunda çok büyük potansiyel önvarsayımı yapan birçok e-ticaret istatistiği mevcut.


Sizin İşinizi internete taşımak istemeniz ya da startup bir şekilde online bir iş kuruyor olmanız hiç fark etmez. Bu konuda herhangi bir tecrübeniz olmasa dahi çok başarılı bir e-ticaret sitesi nasıl kurulur diye soruyorsanız, sizin için ihtiyacınız olan tüm araçları ve bilgileri münkün olduğunca bilgimiz dahilinde size sunacağız.

10 adımda başarılı bir e-ticaret sitesi kurma:

  1. Bir E-Ticaret Paketi Seçin

  2. Hedef Kitlenizi Belirleyin

  3. İnternet Üzerinden Ne Satacağınızı Seçin

  4. Sipariş Karşılama veya Dropshipping'e Yönelin

  5. Sitenize Bir Ödeme Sağlayıcısı Bağlayın

  6. Markanıza İsim Verin ve Bir Domain Alın

  7. Sitenizi Satış Odaklı Tasarlayın

  8. Güçlü Bir Marka Stratejisi Oluşturun

  9. İşletmenizin Yapısına Karar Verin

  10. Pazarlama Kampanyalarınızı Başlatın

Web sitesi markanızın en önemli yüzüdür. bu yüzden seçtiğiniz platform ve bu platformun size sunduğu e-ticaret özelliklerive e-ticaret paketleri işinizi sorunsuz bir şekilde yönetebilmeniz konusunda hayati bir öneme taşır.

Bu seçimi yaparken tabiki de e-ticaret paketleri fiyatları da önemli ancak doğru eticaret paketi sizi çok çok önemli yerlere getirecektir.

Dolayısıyla e-ticaret sitesi nasıl kurulur cümlesinin ardından ucuz eticaret paketleri aramamalı işiniz için en doğru eticaret paketi seçmelisiniz.

Bu arada eticaret paketi seçmeniz size tek başına yeterli olmayacaktır.Çünkü pazaryeri entegrasyon , mobil uygulama ve e-dönüşüm ürünleri de bir e-ticaret sitesi kurulumu kadar önemlidir.

Seçeceğiniz pazaryeri entegrasyonu ürün satmak istediğiniz pazaryeri platfromlarına sorunsuz ürün aktarabilmelidir.

n11 entegrasyonu

gittigidiyor entegrasyonu

trendyol entegrasyonu

hepsiburada entegrasyonu

çiçeksepeti entegrasyonu

pttavm entegrasyonu

cimri entegrasyonu

akakçe entegrasyonu

gibi önemli pazaryerlerine entegre olabilmeniz sizin için çok önemlidir.Bu arada api entegrasyonu ile yapılan pazaryeri entegrasyonları live olduğu için daha kullanışlıdır.

E-dönüşüm ürünlerine gelecek olursak seçeceğiniz e-fatura ve e-arşiv fatura firmaları ve fiyatları kar etmenizi sağlayabilir.

Mobil Uygulama da ise ios uygulama ve android uygulama yaparak hem google adsense 'den gelir sahibi olabilirsiniz hemde müşterilerinize daha kullanışlı bir deneyim sağlayarak mobil uygulama deneyimi yaşatabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar